KAISSA BEACH

3 stele

GRECIA / CRETA / GOUVES

Momentan nu a fost gasita nici o oferta valabila.

Localizare: Hotelul este localizat la 18 km distanta de Heraklion si la 2 km de Gouves. 

Cazare: Hotelul este decorat frumos, construit in stil Cretan si a fost renovat in 2007. Hotelul este potrivit familiilor cu copii. Hotelul dispune de 38 camere din care 34 camere familiale (26 mp), 2 camere standard (18 mp) pentru 2 adulti si 2 camere  standard (18 mp) pentru 3 adulti.
Camerele standard land view – camerele standard au o dimensiune de 18 mp, moderne, au vedere la uscat, spatioase si confortabile sunt echipate cu baie cu dus, frigider, TV  - posturi locale, masa si scaune. Contra cost: aer conditionat, seif.
Camerele familiale land view – camerele familiale au o dimensiune de 26 mp, au vedere la uscat, sunt formate dintr-un dormitor si un living, moderne, spatioase si confortabile sunt echipate cu baie cu dus, frigider, TV  - posturi locale, masa si scaune. Contra cost: aer conditionat, seif. 

Servicii: Restaurant principal – pentru mic dejun, pranz si cina, Restaurante A la carte, Bar la piscina.

Facilitati: Hotelul dispune de gradina cu flori si palmieri, Lobby, WI FI gratuit la Barul de la piscina, In Lobby si Restaurant, infirmerie/ primul ajutor, baby cot  - la cerere, camera cu TV, animale de companie nu sunt acceptate, hotelul accepta carti de credit.
Contra cost: Internet Corner, Medic – la cerere, jocuri video, biliard, 

Plaja si piscina: Hotelul dispune de 1 piscina exterioara pentru adulti cu apa proaspata. Vizavi de hotel se afla o plaja cu pietricele si prundis, plaja cu nisip se afla la o distanta de mers de 10 minute. 

Sporturi si activitati: jocuri video, biliard, loc de joaca pentru copii. 

;

Loading ...

Doriti mai multe detalii?

Tel:

0040726332690

0040232451512

Email:

office@agentieturismiasi.ro

Trimite unui prieten

De la:
Catre: