STRADA MARINA

4 stele

GRECIA / ZAKYNTHOS / ZAKYNTHOS

Momentan nu a fost gasita nici o oferta valabila.

Hotelul Strada Marina este localizat in orasul Zakynthos, la o distanta de 4,4 km de aeroportul international din Zakynthos.
Hotelul are 112 camere si suite care au vedere la orasul vechi sau la mare.
Camere sunt dotate cu baie, seif, TV satelit si video, mini bar, au pat king size sau 2 paturi twin, balcon, conexiune la internet Wi-fi, birou de lucru.
Camere classic-sunt in majoritate localizate in partea interioara a hotelului, poate avea un pat king-size sau 2 paturi twin, sunt dotate cu aer conditionat, conexiune la internet, telefon direct, TV satelit, minibar, facilitati in baie, uscator de par, pereti izolati fonic. Toate camerele sunt curatate zilnic, room-service este disponibil 24 ore. Au o capacitate de maxim 2 persoane.
Camere superior-sunt localizate la etajul superior si pot avea pat de dimensiuni king-size sau 2 paturi twin, sunt dotate cu aer conditionat, conexiune la internet, telefon direct, TV satelit, minibar, facilitati in baie, uscator de par, pereti izolati fonic. Toate camerele sunt curatate zilnic, room-service este disponibil 24 ore. Au o capacitate de maxim 3 persoane.
Camere superior sea view-sunt renovate recent, spatioase, pot avea pat mare king size sau 2 paturi twin, sunt dotate cu aer conditionat, conexiune la internet, telefon direct, TV satelit, minibar, facilitati in baie, uscator de par, pereti izolati fonic. Toate camerele sunt curatate zilnic, room-service este disponibil 24 ore. Au o capacitate de maxim 3 persoane.
Camere family 2 bedrooms-au 2 dormitoare, potrivita pentru familii, grupuri, pot avea un pat king-size si 2 paturi twin sau canapele, sunt dotate cu aer conditionat, conexiune la internet, telefon direct, TV satelit, minibar, facilitati in baie, uscator de par, pereti izolati fonic. Toate camerele sunt curatate zilnic, room-service este disponibil 24 ore. Au o capacitate de maxim 4 persoane.
Mic dejun
Bar interior si exterior.
Roof-garden ofera vedere la port, la Piata lui Solomon si la dealul lui Bohali si cuprinde: piscina, dus, bar care este deschis pana la ora 03.00 in timpul sezonului (iunie-septembrie),  este deschisa si pentru clientii din afara hotelului
Receptie 24 ore, colt cu internet, spalatorie, seif, lobby, spalatorie, room service.
Hotelul are o piscina pe acoperis care este deschisa din iunie-septembrie.
Masa pentru jucat carti

Hotel situat in orasul Zakynthos, care are vedere la port si la orasul vechi, la o distanta de 4.4 km de aeroportul din Zakynthos.

;
  • Bar
  • Lobby
  • Receptie 24/24
  • Room Service
  • Spalatorie
  • Piscina

Loading ...

Doriti mai multe detalii?

Tel:

+40726332690

+40753119270

+40232451512

Email:

office@agentieturismiasi.ro

Trimite unui prieten

De la:
Catre: