VILLA DORIS

2 stele

GRECIA / ZAKYNTHOS / LAGANAS

Momentan nu a fost gasita nici o oferta valabila.

Villa Doris 2* este amplasata pe plaja Laganas, 9 km de plaja cu nisip fin si mare putin adanca si foarte aproape de zona unde broastele testoase isi depun ouale. Cu toate ca e intr-o zona mai linistita, puteti ajunge in doar in 5 minute de mers, in zona animata cu terase, cluburi, restaurante si magazine.

Villa Doris 2* este situata in statiunea Laganas, pe plaja, la 5 km distanta de aeroportul Zakynthos si la o distanta de 8 km de orasul Zakynthos.

Villa Doris 2* dispune de 12 studiouri si apartamente
Studio room - camera cu 2 paturi single, in care se pot caza maxim 2 persoane,  este compusa dintr-un dormitor, o baie cu dus, chicineta complet utilata (plita, fierbator apa, frigider, ), Tv, aer conditionat (contra cost 4 euro/zi), seif (contracost 2 euro/zi), balcon/terasa cu vedere spre plaja sau spre gradina. 

Studio 3 pax  - camera cu 3 paturi single, in care se pot caza maxim 3 persoane, este compusa dintr-un dormitor, o baie cu dus, chicineta complet utilata (plita, fierbator apa, frigider, ), Tv, aer conditionat (contra cost 4 euro/zi), seif (contracost 2 euro/zi), balcon/terasa cu vedere spre plaja sau spre gradina. 

La cerere se pot pune paturi pentru infanti (0-1.99 ani).

Room only

Parcare, terasa, gradina, spatiu pentru gratar, lounge cu TV.

Villa Doris 2* se afla la 20 m de plaja cu nisip.

Umbrelele si szlongurile la plaja se platesc (6 euro/zi setul)

In gradina hotelului sunt  mese cu scaune si umbrela.

In apropierea vilei sunt centre pentru  scufundari, snorkelling, inchirieri de masini/biciclete.

Villa Doris 2* este amplasata pe plaja Laganas, 9 km de plaja cu nisip fin si mare putin adanca si foarte aproape de zona unde broastele testoase isi depun ouale.  Cu toate ca e intr-o zona mai linistita, puteti ajunge in doar in 5 minute de mers, in zona animata  cu terase, cluburi, restaurante si magazine

;
  • Gradina
  • Gratar
  • Parcare
  • Terasa

Loading ...

Doriti mai multe detalii?

Tel:

0040726332690

0040232451512

Email:

office@agentieturismiasi.ro

Trimite unui prieten

De la:
Catre: